David Čížek | | Muži

Vysočina Spartaku svědčila

Zápas o bytí a nebytí, tak by se dal nazvat duel, který sehrál Spartak na ledě Humpolce. Potřeboval bodovat v každém případě, pokud chce pomýšlet na účast v osmičce play off.

TJ Jiskra Humpolec – OLH Spartak Soběslav

2:8 (1:3, 0:3, 1:2)

Branky a asistence: 2. Hubert (Brázda, Kočí), 56. Bambula TS – 3. Hlaveš (Vild, Kučera), 17. Hák (Kubeš, Žákovský), 18. Hraňo (Kubeš, Žákovský), 23. Šafář (Zajíc, Punčochář), 36. Kubeš, 40. Píha (Punčochář, Žákovský), 50. Skalický (Šafář).
Rozhodčí: Hamr – Bušta, Soukup.
Vyloučení: 4:3, navíc Kavka (HUM) 10 minut, využití: 1:1, v oslavení: 0:1

Sestavy týmů:
TJ Jiskra Humpolec: Zour – Hurda, Loučka, Dolejš, Šerák – Hendrych, Jelínek, Prokop, Kavka, Bambula, Hubata, Kočí, Hubert, Brázda, Baxa
OLH Spartak Soběslav: Dvořák - Punčochář, Sládek, Skalický, Hlaveš, Kubeš, Smíšek – Hák, Žákovský, Hraňo, Vild, Píha, Kučera, Pauš, Šafář, Zajíc

Komentář: Zodpovědný výkon všech hráčů v čele s gólmane Jiřím Dvořákem byl hlavním stavebním kamenem našeho úspěchu na Vysočině. Pozitivní je, je k tradičně produktivním hráčům prvního útoku se tentokrát přidali i ostatní hráči a bylo z toho několik premiérových zápisů do střeleckých tabulek KL, což znamenalo spokojenost i pro pokladníka týmu. Kouzlo domácího gólmana Zoura odčarovali naši hokejisté v první třetině třemi góly a utkání pak zdárně dovedli do tříbodového konce. Příští neděli nás čeká tradiční soupeř, ze Šumavy k nám dorazí HC Vimperk.