Zbyněk Vlna | | 4. třída

4. třídy končí sezónu v Jihlavě

Závěr naší sezóny byl ve znamení dvou a vícedenních turnajů. Jinak tomu nebylo ani v úplném závěru, kdy náš tým zavítal na turnaj do Jihlavy, který byl pořádán pro záštitou primátora.

Celý turnaj se hrál systémem play off 2 x 15min. Náš tým byl nalosován do skupiny "B" s týmy SKHL Žďár na Sázavou, HC Bílí Tygři Liberec a HC Zubr Přerov.

Ve skupině se utkal každý s každým a první dva týmy postupovaly do bojů o medaile.

Zahajovací zápas s týmem Přerova jsme po soupeřově vedení v první třetině 0:2 nakonec zvládli a upravili konečný stav utkání na 4:2 pro náš tým.

V dalším zápase nás čekal dravý tým Bílých Tygrů. Kluci, ale výborně bránili a odráželi rychlé protiútoky soupeře. Podařilo se nám i několikrát úspěšně skórovat a výsledná prohra 4:3 s budoucím šampiónem turnaje byla více než důstojná.

Poslední zápas prvního turnajového dne nás čekal proti Žďáru. Zahájili jsme výborněně a po první třetine dokonce vyhrávali 3:1. Zápas se odvíjel v rychlém tempu a spíše se na obě strany útočilo než bránilo. V závěru poslední třetiny se soupeř ovšem vzchopil a po několika nešťastných gólech jsme nakonec prohráli 9:5.

Cílem druhého dne pro nás bylo přední umístění ve skupině. To se nám podařilo podpořit výhrou na HC Břeclav 5:0, která zajistila našemu týmu utkání o celkové 5. a 6. místo.

Nečekaná prohra s týmem HC Zubr Přerov 3:5 nás posunula na celkové 6. místo.

Celkové umístění v turnaji:
1.HC Bílí Tygři Liberec
2.HC Dukla Jihlava
3. SKHL Žďár nad Sázavou
4. HC Kometa Brno
5. HC Zubr Přerov
6. OLH Spartak Soběslav
7. HC Příbram
8. HC Břeclav

Branky celkem:

Hanzal 10x, Vlna 5x, Pánek 3x, Bušta 2x
 
Sestava: Křiklán-Čermák, Švec, Zeman V., Vlna, Tuček, Pavlečka, Bušta, Pánek, Pícha, Kůrka, Pánková, Slabý, Hanzal, Brůžek

Děkujeme všem hráčům za výkony v sezóně, rodičům a fanouškům za celoroční podporu.

Aktuální články

Hokejisté ocenili nejlepšího hráče roku 2023

V rámci pátečního sportovního plesu byli vyhlášení sportovci jednotlivých oddílů tělovýchovné jednoty Spartak a soběslavský hokej zde...

Starší žáci uzavřeli hokejovou sezónu v Soběslavi

Poslední mistrák ze všech kategorií přisoudil los kategorii starších žáků, kteří přivítali favorizovaný Meteor. Ligu staršího...

Junioři ukončili sezónu výhrou

Juniorka dnes ukončila dlouhou sezónu, ve skupině o umístění dokázali naši kluci vybojovat 1. místo, za což si zaslouží gratulaci....