Starší žáci

Starší žáci uzavřeli hokejovou sezónu v Soběslavi

Poslední mistrák ze všech kategorií přisoudil los kategorii starších žáků, kteří přivítali favorizovaný Meteor. Ligu staršího žactva ale můžeme hodnotit velice pozitivně, protože postup do horní nadstavby přisoudil našim klukům zajímavé soupeře v podobě plzeňské Škodovky, Vlků, Meteoru Třemošná, Klatov, Motoru, Kohoutů a Lokotky, což byla vítaná konfrontace a dobré zkušenosti pro celý tým. Děkujeme tímto hráčům, trenérům i rodičům za sezónu a věříme, že se uvidíme na startu letní přípravy opět na našich sportovištích. 

Starší žáci otevřeli bránu nadstavby

Poslední utkání základní části proti veselské Lokomotivě znamenalo v případě bodového zisku jistotu účasti v nadstavbové části ligy starších žáků "B". Tam na modrobílé čekají týmy jako HC Plzeň, Meteor Třemošná, Motor České Budějovice, Klatovy a další. Budou to zajímavá utkání a konfrontace s týmy z akademií ledního hokeje. Do nadstavby postupují 2 nejlepší týmy z dvou jihočeských skupin a jedné plzeňské plus 2 nejlepší týmy z třetího místa. Naše starší žáky tak čeká další porce 21 utkání.

ALFACUP v dramatickém finále ovládly Louny

Třídenní turnaj starších žáků přivítá soběslavský zimní stadión ve dnes 1.-3.9.. Jací soupeři se nám představí a herním systémem se bude hrát, se dočtete níže v článku. Turnaj tohoto rozsahu by se nedal uskutečnit bez partnerů, kterými jsou společnosti: ALFAHAUS, TYMO, BOHEMIA CHIPS, PIZZERIA ROSA. Děkujeme za podporu!

Velikonoční bronz z třinecké Werk arény

Kluci ročníku 2010 se zúčastnili mezinárodního turnaje v Třinci. Za účasti 8 týmů z Česka a Slovenska se hráli zápasy ve dvou skupinách po 4 mužstvech systémem každý s každým. Kluci si po velmi dobrých výkonech odvážejí z Třince bronz, což lze považovat v konkurenci turnaje za velký úspěch. 

Spartak si vyšlápl na Mad Bull

Dohrávané utkání měli v pondělí na programu starší žáci, kteří si spravili chuť po sobotní prohře s Domažlicemi a zvládli mač v centru Pouzar, kde je hostili domácí Mad Bull. Střelecky se blýskl Adam Pánek.

Liga starších žáků pokračovala dalšími zápasy

Žákovská liga starších žáků pokračovala ve skupině o umístění dalšími zápasy, ve kterých si naši kluci vedli se střídavými úspěchy. Ze čtyř utkání bereme dvě výhry a dvě prohry, mrzí nás ztráta domácího utkání s Domažlicemi, nejlepší utkání jsme pak sehráli v Rokycanech.

Starší žáci nám dělají radost

Nadstavbová skupina SŽ má za sebou další zápasy, ve kterých si naši kluci vedou velmi dobře.

Starší žáci v nadstavbě zatím klopýtli pouze jednou

Nadstavbová utkání skupiny umístění rozehráli i naši starší žáci, z úvodních 4 utkání bereme 3 výhry, prohru přineslo zatím jen poslední utkání s HC Mad Bull, které patřilo jednoznačně k nejkvalitnějším.

Starší žáci nestačili na Lokotku

Poslední kolo základní části ligy starších žáků odehrál náš tým doma s Lokomotivou Veselí nad Lužnicí.

U Jordánu nám pšenka nekvetla

Předposlední kolo základní části ligy starších žáků "B" poslalo náš tým do Tábora, kde je v okresním derby přivítali domácí Kohouti.

Starší žáci vítězně s Medvědy

Liga starších žáků má za sebou další kolo, ve kterém jsme hostili krumlovské Medvědy.

V odvetě jsme na Býky nestačili

Nedělní odpoledne si naši starší žáci zpestřili utkáním v Pouzar centru, kde je čekali domácí Býci.

Střelcům v Soběslavi zvlhl prach

Víkendové dvoukolo znamenalo pro starší žáky sobotní domácí souboj s jindřichohradeckými Střelci, v neděli pak vyrážíme na led Býků do centra Pouzar.

Lokotka v klání starších žáků dominovala

Poslední utkání první poloviny základní části žákovská ligy starších žáků poslalo modrobílý tým k veselským rivalům.

Starší žáci nestačili na táborské rivaly

Sváteční den znamenal pro naše starší žáky domácí měření sil s táborskými Kohouty.

Zobrazeno 1–15 z celkem 23

Aktuální články

Starší žáci uzavřeli hokejovou sezónu v Soběslavi

Poslední mistrák ze všech kategorií přisoudil los kategorii starších žáků, kteří přivítali favorizovaný Meteor. Ligu staršího...

Junioři ukončili sezónu výhrou

Juniorka dnes ukončila dlouhou sezónu, ve skupině o umístění dokázali naši kluci vybojovat 1. místo, za což si zaslouží gratulaci....

Dorostenci si užili dlouhou sezónu

Regionální liga dorostu je u konce, dorostenci sehráli velkou porci utkání, postoupili do nadstavby o ligu dorostu, kde potkali hodně kvalitní...