David Čížek | | Klub

Volby do výkonného výboru oddílu ledního hokeje

Oddíl ledního hokeje Spartak Soběslav srdečně zve všechny svoje členy na členskou schůzi, která se uskuteční dne 12. dubna 2019 od 18,00 hodin v malém sále Kulturního domu města Soběslavi. V rámci členské schůze proběhnou volby do výkonného výboru oddílu ledního hokeje pod TJ Spartak Soběslav z.s..

VOLEBNÍ ŘÁD OLH SPARTAK SOBĚSLAV

1. Předsedu, místopředsedu a členy výboru oddílu volí členská schůze.

2. Členská schůze je tvořena členy oddílu staršími 15-ti let a je usnášeníschopná za přítomnosti alespoň 1/2 všech členů oddílu starších 15-ti let. Právo volit předsedu, místopředsedu a členy výboru oddílu má každý člen oddílu, který ke dni voleb dosáhl věku 18 let. Ke zvolení kandidáta je zapotřebí souhlasu alespoň nadpoloviční většiny přítomných členů starších 18 let.

3. Organizaci voleb zajišťují stávající členové výboru.

4. Před začátkem volby zvolí členská schůze veřejným hlasováním tříčlennou volební komisy, která dohlíží na průběh voleb a potvrdí, že volba proběhla v souladu se stanovami TJ Spartak Soběslav, z.s. a tímto volebním řádem. Volební komise před začátkem voleb vyhlásí na základě počtu přítomných členů oddílu minimální počet hlasů potřebných ke zvolení (volební kvorum).

5. Pokud počet kandidátů nepřekročí číslo sedm, navrhnou kandidáti ze svých řad předsedu a místopředsedu výboru a volba proběhne veřejným hlasováním – zvednutím ruky.

6. Pokud počet kandidátů překročí číslo sedm, proběhne volba tajným hlasováním prostřednictvím volebních lístků. Každý člen výboru s volebním právem obdrží volební lístek, na kterém budou uvedena jména všech kandidátů v abecedním pořadí. Hlasující označí v rámečku před jmény křítkem ty kandidáty, pro které hlasuje, v počtu maximálně sedmi osob a volbu provede vhozením takto označeného volebního lístku do volební urny. Volební lístek, na kterém není označen žádný kandidát nebo volební lístek, na kterém je označeno více než sedm kandidátů, je neplatný.

Po ukončení volby otevře volební komise hlasovací urnu, sečte hlasy pro jednotlivé kandidáty a sestaví pořadí kandidátů podle počtu odevzdaných hlasů. Za každé označení svého jména získává kandidát jeden hlas. Členy výboru se stávají kandidáti, kteří dosáhnou volebního kvora a zároveň se z hlediska počtu hlasů umístí na 1. až 7. místě. V případě, že pro rovnost hlasů nelze stanovit kompletní pořadí kandidátů na 1. až 7. místě, rozhodne opakovaná volba. Tato volba se týká se pouze kandidátů, kteří dosáhli rovného počtu hlasů a mohli se umístit na volitelném místě.

V případě, že takto bude platně zvoleno všech sedm členů výboru, navrhnou tito ze svých řad předsedu a místopředsedu výboru a jejich volba proběhne veřejným hlasováním – zvednutím ruky.

7. V případě neúspěšnosti nebo částečné neúspěšnosti voleb je tyto nutno zcela nebo zčásti (neobsazená místa) opakovat v náhradním termínu. Volba předsedy a místopředsedy výboru v tomto případě proběhne až po řádném zvolení všech členů výboru.

8. O průběhu a výsledku voleb bude sepsán zápis, který podepíší všichni členové volební komise.

V Soběslavi dne 3.4.2019                                                                 

OLH Spartak Soběslav

Josef Bruner, předseda

ABECEDNÍ SEZNAM KANDIDÁTŮ

  • ČÍŽEK David
  • HIMPAN Jaroslav
  • MÁCA Vladimír
  • PÁNEK Aleš
  • PÁNEK David
  • PÁNEK Michal
  • SLABÝ Pavel
  • VLNA Zbyněk                                                                        

 

 

 

 

Aktuální články

Hokejisté ocenili nejlepšího hráče roku 2023

V rámci pátečního sportovního plesu byli vyhlášení sportovci jednotlivých oddílů tělovýchovné jednoty Spartak a soběslavský hokej zde...

Starší žáci uzavřeli hokejovou sezónu v Soběslavi

Poslední mistrák ze všech kategorií přisoudil los kategorii starších žáků, kteří přivítali favorizovaný Meteor. Ligu staršího...

Junioři ukončili sezónu výhrou

Juniorka dnes ukončila dlouhou sezónu, ve skupině o umístění dokázali naši kluci vybojovat 1. místo, za což si zaslouží gratulaci....