David Čížek | | Klub

Spartak se chystá na led

O poznání dříve zahájí letos naši hráči přípravu na novou sezónu na ledě, kterého si v sezóně minulé tolik neužili. Ledová plocha bude zprovozněna od 8.8. a postupně se do přípravy zapojí všechny mládežnické kategorie a tým mužů. 

Soustředění mládežnických ročníků 2007 - 2011 proběhne v termínu 15.8. - 20.8.. Přípravu všech kategorií doplní přátelská utkání, závěrečný srpnový víkend pak zimák ožije dvěma turnaji. 

V sobotu 28.8. od 10:00 h se uskuteční 27. ročník Memoriálu Pavla Háka v kategorii mužů, kde účast přislíbily týmy HC Samson České Budějovice, HC  Světlá nad Sázavou a HC Slavoj Český Krumlov.

Neděle a pondělí (29.8. - 30.8.) pak bude patřit turnaji mladších žáků O pohár starosty města Soběslav pod záštitou společnosti TYMO s.r.o., kde naši mladí hokejisté změří síly s mužstvy HC Meteor Třemošná, HC Spartak Choceň, HC Stadión Cheb a ještě jedním týmem, na jehož potvrzení čekáme.

V nové sezóně pak dojde ke změně systému KL mužů, které se zúčastní 11 týmů (krajský svaz ledního hokeje  Vysočina nedal výjimku pro účast týmu Pelhřimova, Humpolce a Světlé nad Sázavou v letošním ročníku KL mužů Jihočeského kraje). Hrát se bude dvoukolově každý s každým, kdy zahájení soutěže je 18.9. konec základní části pak 13.2., následuje play off, ve které se bude hrát semifinále a finále na 3 vítězná utkání. Krajský přeborník bude znám nejpozději 20.3.2022.

Aktuální články

Hokejisté ocenili nejlepšího hráče roku 2023

V rámci pátečního sportovního plesu byli vyhlášení sportovci jednotlivých oddílů tělovýchovné jednoty Spartak a soběslavský hokej zde...

Starší žáci uzavřeli hokejovou sezónu v Soběslavi

Poslední mistrák ze všech kategorií přisoudil los kategorii starších žáků, kteří přivítali favorizovaný Meteor. Ligu staršího...

Junioři ukončili sezónu výhrou

Juniorka dnes ukončila dlouhou sezónu, ve skupině o umístění dokázali naši kluci vybojovat 1. místo, za což si zaslouží gratulaci....