Vladimír Máca | | Nábor

Týden hokeje v Soběslavi

Ve středu 22. 9. 2021 proběhla na zimním stadionu v Soběslavi akce Týden hokeje.

Tato akce byla masivně propagována v místních školkách a školách, pomocí plakátů na městských výlepních plochách, v městském rozhlasu a také v místních novinách.
Na přípravě akce se podílelo téměř celé vedení klubu a zapojeni byli samozřejmě i všichni kluboví trenéři. Do doprovodného programu se podařilo zapojit také chlapce z dorosteneckých a juniorských kategorií. Celkem se na akci podílelo více než 15 osob.
Program byl zahájen v 17.00 registrací dětí. Celkem bylo zaregistrováno 21 dětí, aktivně se účastnících tohoto projektu. Zaregistrovaným dětem byly předány všechny věcné dárky a dále pro ně byl připraven doprovodný program. Děti si mohly vyzkoušet hráčskou i brankářskou výstroj, zhlédnout prezentaci klubu, navštívit hokejovou střelnici (střelba na přesnost pukem, míčkem, flypukem) a také pro ně byl připraven ukázkový trénink mladších žáků.
Posléze se všechny zaregistrované děti oblékly do výstroje a ve společné místnosti jim a jejich rodičům byly sděleny informace potřebné pro vstup na ledovou plochu. Dále se děti rozdělily do družstev dle individuálních dovedností a čekal na ně zábavný program na ledové ploše.
Během celé akce byl přítomen profesionální fotograf, který celý průběh akce zdokumentoval. Na závěr proběhlo focení všech zúčastněných osob. Děti i rodiče si připravený program užili a hodnotili ho velice kladně.

Aktuální články

Dorostenci si užili dlouhou sezónu

Regionální liga dorostu je u konce, dorostenci sehráli velkou porci utkání, postoupili do nadstavby o ligu dorostu, kde potkali hodně kvalitní...

Hladký průlet Milevska do finále, Spartak končí na 4. příčce

Sezóna skončila, ve 3. utkání si sice Spartak dokázal připravit v úvodu utkání několik příležitostí, ale úvodní branku dali domácí...

Spartak svůj stín nepřekročil, Milevsko má mečbol

Druhé semifinálové utkání se hrálo v režii hostujícího týmu, který byl opět produktivní, využíval přesilovky, zatímco pro nás byly...