Dorost

Dorostenci si užili dlouhou sezónu

Regionální liga dorostu je u konce, dorostenci sehráli velkou porci utkání, postoupili do nadstavby o ligu dorostu, kde potkali hodně kvalitní soupeře a nabyté zkušenosti jim jistě pomůžou v hokejovém rozvoji. 

Dorostenci ovládli jihočeskou skupinu a míří do nadstavby

Základní část regionální ligy dorostu je minulostí, dorostenci hrající pod hlavičkou HC Tábor získali ve 24 kolech parádních 54 bodů, v celkovém součtu se středočeskou skupinou berou 2. příčku za týmem Poděbrad. To vše znamená další set kvalitních utkání, ve kterých zabojují o možnost postoupit do ligy dorostu. Soupeře nadstavbové skupiny se dozvíme v příštím týdnu.

Dorostenci skvěle zvládli víkend

Víkendové dvoukolo znamená pro náš dorost zisk 6 bodů, tečku za víkendem udělala sladká výhra na ledě lídra jihočeské skupiny regionální ligy. Jak si naši dorostenci hrající pod hlavičkou partnerského klubu HC Tábor vedou, se můžete dozvědět níže v článku, kde jsou všechny jejich dosavadní výsledky.

Po mužích končí bronzoví i dorostenci

Nadstavbová část regionální ligy dorostu je u konce a naši hokejisté se v ní rozhodně neztratili. Pod hlavičkou HC Tábor "B" uhráli ve skupině o postup 3. příčku za 1. Kolínem a 2. Motorem. Klukům přinesla kvalitní utkání spoustu hokejových zkušeností, které budou určitě rozvíjet v dalším hokejovém životě. HOŠI DĚKUJEME!!!

Nadstavba dorostu se blíží ke konci

Posledních pár kol zbývá dorostenců v nadstavbové skupině. Zápasy zvládáme se střídavými úspěchy, ale každopádně jsou to pro kluky nesmírně cenné zkušenosti.

Dorost nezahálí a pluje nadstavbou

Nadstavbová skupina o postup do ligy dorostu má za sebou další sérii utkání s těmito výsledky.

Dorost domašíroval do nadstavbových bojů

Dorost Spartaku hrající pod hlavičkou HC Tábor "B" utrpěl v základní části pouze 3 prohry a se ziskem 38 bodů skončil na 2. postupovém místě za suverénním Motorem, což mu zajistilo postup do nadstavbových bojů o postup do ligy dorostu, kde se může těšit na velmi zajímavé soupeře.

Dorost bodoval na DDM

Další utkání mají za sebou dorostenci v regionální lize, tentokrát se utkali v Budvar aréně s týmem DDM.

Junioři na Domečku neuspěli, dorost vynulovali Medvědi

Nabitý prázdninový program mají za sebou naši junioři a dorostenci.

Juniorka s dorostem mají za sebou další utkání

Junioři zajížděli o prázdninách na led nevyzpytatelného Pelhřimova, dorost se pak pod hlavičkou HC Tábor "B"  utkal ve sváteční podvečer s jindřichohradeckými Střelci. 

Vydařené přípravy dorostu a juniorky

Tento víkend byl ve znamení přípravných utkání našeho dorostu a juniorky s mužstvem Pelhřimova. Dorost změřil síly dokonce v dvojutkani.


Zajímavý los pro naši juniorku, losoval se i dorost

Nadstavbová část ligy juniorů přinesla zajímavé soupeře pro náš tým. Stejně tak zná svoje soupeře i dorost.

Dorost zahájil přípravu vítězně

První přípravný zápas dorostu na domácím ledě proti Ledním Medvědům Pelhřimov vyzněl ve prospěch Spartaku, který byl po celý zápas lepší a zaslouženě zvítězil. Všichni hráči podali po celý zápas soustředěný a bojovný výkon.

Dorost vítězně s Pardubicemi

HC Tábor "B"/OLH Spartak Soběslav - HC Pardubice "B"

6:5 SN (4:1, 1:2, 0:2)

Branky a asistence: Lang (Duda), Máca (Slabý, Čížek), Duda (Matoušek), Lang, Slabý (Matoušek), rozhodující nájezd Slabý

Kolín úspěšný i v odvetě

HC Tábor"B"/Soběslav - SC Kolín

6:9 ( 1:3, 2:3, 3:3)

Branky: 4. Pauš ( Lang, Duda), 28. Berka ( Duda) , 28. Lang ( Slabý), 42. Pánek, 49. Berka ( Máca), 55. Pánek ( Máca, Lang) 

Sestava: Baloun (40. Stibal) - Pánek, Blafka, Kotounová, Pavlát, Máca, Slabý, Lang, Duda, Pauš, Berka, Bouška, Melichar, Růžička 

Zobrazeno 1–15 z celkem 18

Aktuální články

Hokejisté ocenili nejlepšího hráče roku 2023

V rámci pátečního sportovního plesu byli vyhlášení sportovci jednotlivých oddílů tělovýchovné jednoty Spartak a soběslavský hokej zde...

Starší žáci uzavřeli hokejovou sezónu v Soběslavi

Poslední mistrák ze všech kategorií přisoudil los kategorii starších žáků, kteří přivítali favorizovaný Meteor. Ligu staršího...

Junioři ukončili sezónu výhrou

Juniorka dnes ukončila dlouhou sezónu, ve skupině o umístění dokázali naši kluci vybojovat 1. místo, za což si zaslouží gratulaci....